Aafje | Dordrecht

U wilt uw eigen leven leiden, op een manier die bij u past en in uw eigen omgeving. Mogelijk heeft u hierbij anderen nodig. Aafje is graag die ander. Aafje helpt u thuis, bij Aafje kunt u wonen en bij Aafje kunt u ook logeren. Aafje is altijd in de buurt. Met thuiszorg huizen en zorghotels.

Bij Aafje beseffen we, dat het impact heeft als u zorg nodig heeft. U moet anderen toelaten in uw huis en uw leven. Wij dagen onszelf elke dag uit om deze invloed zo minimaal mogelijk te laten zijn.
Door duidelijkheid te creëren laten we de zorg, die toch nodig is, minder een zorg zijn. We zijn voorspelbaar in wat, wanneer, door wie wordt gedaan en in wat klanten en mantelzorgers van ons kunnen verwachten.
Voor sommigen van onze klanten betekent dit, dat zij hun leven relatief eenvoudig om de zorg heen kunnen plannen. Anderen geeft het een rustig gevoel, omdat ze ervaren dat ze op Aafje kunnen vertrouwen.
U weet waar u aan toe bent bij Aafje. De zorg is voorspelbaar en duidelijk georganiseerd. Daardoor hebben wij tijd voor de kleine dingen die het leven fijn maken en ruimte voor datgene wat klanten nog graag zouden willen.